tiistai 11. lokakuuta 2011

viikonloppu

Kaunis kaupunki tuo Cordoba. Vietettiin siellä ainoastaan viikonloppu, joten paljoa ei kerennyt tehdä. Silti kerkesin jo todeta, että onpa muuten hurmaava ja kaunis kaupunki.

Niin, eikä edes tarvitse matkustaa New Yorkiin asti katselemaan keltaisia takseja, koska Cordobasta niitä löytyy myös! :)
Ratikkabussi?Ihana olla taas kotona. Huono tuuri kävi sään suhteen, koska koko viikonlopun satoi kaatamalla ja yhdessä vaiheessa tuli jopa rakeita. Ainoastaan vika päivä oli tuollainen kauniin aurinkoinen, joten saatiinpa edes parit kuvat muistoksi räpsittyä. Kotimatkalla saatiin sakot kun poliisit pysäytti tarkistaakseen onko kaikilla turvavyöt kiinni ja kävi ilmi, että Marcos oli unohtanut ajokortin toiseen autoon.. Huono tuuri. Saatiin myös kuulla ikäviä uutisia, mitä oli kerennyt meidän poissaolon aikana tapahtua. Vihdoin kun päästiin kotiin pitkän päivän jälkeen meitä odotti ihana yllätys. Kissa oli jotenkin onnistunut jäämään sisälle koko viikonlopuksi ja se oli tietenkin vääntänyt n. kilon paskaa meiän keittiön lattialle. Ei muuta kun yökkäillen siivoomaan. Jee. Meillä oli illalla tarkoitus mennä ulos juhlimaan meidän vuosipäivää mutta jostain syystä kumpikin oli ihan naatti. Noudettiin vaan pizza kotiin ja katottiin pari jaksoa Californicationia. Marcos nukahti ehkä sekunnissa ja kaiken logiikan mukaan munkin olisi pitänyt, mutta jostain syystä valvoin aamu neljään saakka pelaten Angry Birdsiä ja yrittäen epätoivoisesti nukahtaa. Nyt on jotenkin veto pois. Lähdenpä tästä lenkille. Ehkä se piristää. Moro.

English: Cordoba is a beautiful city. It was raining almost the whole time so we didnt really get the chance to go walking around that much but luckily the last day was very sunny and warm. On the way back home we got a fine because Marcos had left his driving's license to another car. After a looong drive we finally made it home. There was a lovely surprise waiting for us. Tons of cat shit on the kitchen floor. Yeah, the cat had found her way inside... The very same day was our anniversary but for some reason neither of us felt like going out to celebrate. We were too tired. :( Maybe next year then.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti