torstai 6. lokakuuta 2011

Runarunaway

Juokseminen on saanut mut ihan sekaisin. Viimeisen reilun kuukauden aikana oon käynyt n. neljä kertaa viikossa lenkillä. En juurikaan siksi, että muokkaisin kroppaani (ei sekään toki pahitteeksi) vaan siksi, että siitä tulee niin pirun hyvä fiilis! Oon ihan koukussa siihen tunteeseen, mikä juoksemisesta tulee. Aamulenkit on jotain niin ihanaa (huom mun aamu alkaa siinä klo 10-11 maissa, ei ennen kukonlaulua), kun aurinko on juuri noussut ja kaupunki heräilee hiljalleen uniltaan. Mun varustus tosin on melko kehno. Yleensä juoksen ränsistyneillä ja kiristävillä shortseilla, hikisellä t-paidalla ja maailman huonoimmilla kengillä, joita käytän sekä juoksemiseen että jokapäiväiseen tassutteluun, jotka maksaa kaupassa n. 3€. Tää juokseminen on viimeaikoina tuonut muhun niin paljon positiivista energiaa ja hyvää mieltä, että suunnitteilla on oikein kunnon kamojen osto, jotta voin panostaa uuteen ilmaiseen harrastukseeni paremmin. Pidemmän päälle mä tuun tuhoamaan jalkani näillä kulahtaneilla tossukoilla ja muilla vetimillä, joten sijoitus ei todellakaan tulisi olemaan turha. Tollaiset kunnolla hengittävät juoksuhousut ja toppi olis vaan niin jees. <3 Sit jos oikein rupee törsäämään, niin voisi ostaa tuollaisen juoksumittarin, jotta pääsisin kunnolla seuraamaan omaa kehitystäni, kuntoani ja tarkkailemaan millaisia matkoja juoksen. Nyt mulla on paha dilemma, käytänkö shoppailurahat urheilukamoihin vai kesävaatteisiin, kun varaa ei ole molempiin. Paha paikka... Tekis kyllä kovasti mieli kallistua urheilureleitten puolelle.

English: Running, running and running.. I can't get enough of it. Lately I've been going for runs several times a week not only because I want to be fit but also because it makes me feel so damn good. I'm addicted to the feeling that running gives me. It gives such a good and positive energy and happy mood that I want to do it even more and more. Therefore I'm thinking of buying real clothes and shoes etc for running. All those together would make the perfect run even better.
Kuvat googlesta.

2 kommenttia:

  1. Tee kompromissi? Osta hyvät kengät, ne on tärkeimmät ja jätä toppi ja pöksyt myöhemmälle. Lopuilla saa kesävaatteita:)

    VastaaPoista