sunnuntai 20. marraskuuta 2011

liian pienet farkut

Huhhu, oon ihan hengästynyt, tuli tuossa hetki sitten urheiltua. Ei tosin lenkkipolulla kirmaten vaan farkkuja jalkaan kiskoen. En ollut koskaan ennen kuullut tuosta "kannattaa ostaa kokoa liian pienet farkut" -sanonnasta ennen kun vasta nyt viime aikoina muotiblogeja lueskellessa. Mun farkut on aina löystyneet hetkessä, roikkuva housunperse ja polvipussit on niin jees. <3 Tosiaan nyt viime kuukausina oon törmännyt tuohon kyseiseen lauseeseen niin monessa eri paikassa, että kai siinä on jotain perää oltava. Itseäni inhottaa kovasti ajatus makkarankuorimaisista vaatteista. Mielikuva änkeytymisestä kireisiin farkkuihin jenkkareiden tursutessa housujen yli ällöttää ihan suunnattomasti. Mielummin oon ostanut vähän löysemmät housut ihan vaan sen takia, että niissä on niin paljon helpompi hengittää ja ne tuntuu mukavemmilta jalassa.
No oli mun pakko kuitenkin kokeilla tätä systeemiä ihan mielenkiinnosta. Ostin siis halvat farkut, yhtä kokoa liian pienet, ja änkeydyin niihin ähkien ja puuhkien. Kyllä ne päälle meni eikä mistään kohtaa roikkunu mutta jumalauta kun on kankee fiilis. :D Mä odotan jo erittäin innolla sitä hetkeä, että nää löystyy koska ei tää vaan oo kivaa hengailla pöksyissä jotka kiristää ja puristaa ja painaa joka kohdasta. Mielikuva itsestäni näissä housuissa illallisen jälkeen.. Pursuilee varmaan niin pahasti yli, että pökät ratkee saumoista. Ja kun avaa napin niin koko vetskari aukeaa ammolleen eikä sitä saa enää kiinni vaikka kuinka vetää vatsaa sisään. :D No saa nähdä miten käy, toivottavasti lopputulos on kärsimisen arvoinen. Ei nää tossa kuvassa niin överikireen näköiset ole mutta kyllä silti pientä ahtaanpaikankammoa on havaittavissa. Oon kai liian tottunut lökäpöksyilyyn. Oonkohan mä ainoa joka kammoksuu liian pieniä farkkuja ja jenkkikahva ilmiöitä? :D

English: I just bought a pair of jeans. They're so tight. Omg, it's hard to breath. I don't even want to imagine myself wearing them after dinner, they'll probably break. :D But I heard that buying a pair of jeans, one size too small, is good because they're gonna stretch to your own size and you don't have to live with baggy jeans anymore. I hope it works so that this pain is worth something!

2 kommenttia:

  1. Mä kerran kävelin uusissa liian pienissä farkuissa lantioni haavoille. Very nice. No, mut kyllä ne siitä sit venyi ja oli kyllä ihan parhaat farkut muutaman vuoden.

    VastaaPoista
  2. Hahah. Pelottavaa miten sitä on valmis tekemään vaikka mitä hyvien farkkujen eteen. :D

    VastaaPoista