lauantai 12. marraskuuta 2011

Paketti Suomesta

Täällä asuessani en ole koskaan saanut ainottakaan pakettia. Mm. viime joulu oli aika kummallinen, kun muut availi innoissaan pakettejaan ja mä en päässyt avaamaan yhtäkään. Ei ollut kovin jouluinen olo. :D No tänä vuonna asia sitten korjautui, sain nimittäin perjantaina ihka ensimmäisen pakettini kaukaa Suomesta saakka. Pakettia ei toimitettu Pilariin (n.60km BA:sta) vaan meidän piti noutaa se kaupungista. Odotusaika oli semmoset rapsakat kolme tuntia, ei siis oltu ihan ainoita asiakkaita. :D Mutta kun sitä viimein pääsi pakettiin käsiksi niin oi sitä riemua. Sisältä löytyi salmiakkia, Fazerin sinistä, hapankorppuja ja pari kahvimukia. Tollaisia herkkuja ei Suomessa asuessa oikein osannut arvostaa mutta kun niistä elää pidempään erossa niin johan alkaa ääni muuttua kellossa. Mun pitäis varmaan syödä näitä hitaasti jotta ne kestäis pidempään mutta oon jo aukassu jokaisen pussin maistellakseni vähän kaikkea. :D Marcos luonnollisesti vihaa salmiakkia. "Why the hell is it so salty?? It's candy, it's supposed to be SWEET!!" Se ei jumalauta edes suostunu nielasemaan sitä karkkia vaan sylkäs pois vaikka yritin kovasti vakuuttaa, että se on OIKEESTI ihan sairaan hyvää.


Kiitos äiti kun oot niin kiva, että viitit lähettää mulle paketin tänne saakka! :-)

English: I just got a package from Finland. Candy, chocolate, hapankorppuja (:DD wtf is it in english) and coffee mugs. I'm so happy.

5 kommenttia:

 1. Jostain syystä fazun sininen maistuu paljon paremmalta ulkomailla! Ihana toi viiminen kuva. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti! Voin kuvitella miten ihanaa on saada salmiakkia silloin kun sitä ei saa mistään. :D

  VastaaPoista
 3. Totta! Mun "suomiruoka himot" on osittain tyydytetty, vielä pitäis saada raejuustoa, hallomia, vuohenjuustoa, joulutorttuja ja pipareita, ruisleipää, piimää ja irtokarkkeja niin olisin maailman onnellisin :D

  VastaaPoista
 4. tää on nin mun lempi blogi :D!

  grantin ja salmiakin ensimmäinen kohtaaminen meni melkolailla samoilla linjoilla. ei turkinpippuri maistunu. mutta kummasti muuttu äänikellossa kun salmaripullo iskettiin ekakertaa pöytään. hahaha. ilmeisesti vodka saa kaiken maistuun paremmalta.

  jenni xx

  VastaaPoista
 5. Haha salmari on ihan klassikko, turkinpippuriviina on ihan pirun hyvää myös :DD tosin nykyään oon aika mamis noitten shottien kanssa, nousee päähän niin että humahtaa :D

  VastaaPoista