keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Liivi


Tere! Tulin hehkuttelemaan mun uusia ostoksia. Käytiin tossa meidän ostarilla hommaamassa Marcosille rannetuki kun sillä on tenniksestä johtuen ranne ihan paskana. Mua säälittää sen puolesta, tennis on sen intohimo ja se voitti hetki sitten yhden turnauksenkin. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että koko harrastus pitää lopettaa kun ranne huutaa niin pahasti hoosiannaa. Mutjoo, rannetuen jälkeen mentiin lounastamaan. Katselin viereisen putiikin värikästä näyteikkunaa. Marssin uteliaana sisään ja löysin kasoittain upeita virkattuja liivejä. Oli pakko ostaa toi söpöliini kotiin, teki itseasiassa mieli ostaa kerralla ainakin viis erilaista liiviä mutta rahapussi oli eri mieltä. Ihan varmana käyn kyseisessä liikkeessä useampaankin otteeseen. Ostin myös kynsilakkaa. Manikyyri turhautuneisuus oli niin suuri, että päädyin ostamaan väritöntä lakkaa.. :D Siitä ei ainakaan näy, jos sutasee sormille ja kynnetkin kiiltää ihan kivasti. Hyvä kompromissi!

Nyt hengailen yksin kotona, ulkona on salamamyrsky. Ei sada eikä jyrise mutta salamoi. Päheen näköistä. Ilmankosteus on niin huippulukemissa tällä hetkellä, että pelkkä hengittäminen ja paikoillaan istuminen saa mut uupuneen hikiseksi. Viime kerralla kun vietin iltaa yksin kotona mut yllätti niinkin kummallinen asia, kun ammuskelu! Istuin koneella ja tein töitä kun yhtäkkiä kuulin laukauksen ulkoa. Heti äänen kuultuani näin miehen juoksevan täyttäpäätä auto kintereillään. Annoin asian olla ja jatkoin töitä kunnes kuulin taas laukauksia ja ne tuli kokoajan lähempää. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Lukitiskin äkkiä oven, suljin ikkunat ja menin toiseen huoneeseen piiloon. Hyi helvetti mikä tilanne. Onneksi laukaukset loppui melko nopeasti. Silti tuli todella turvaton olo. Toivotaan, että tänään saan viettää ihan rauhallista iltaa ilman välikohtauksia. :D

English: Look what a little vest I bought! It's so cute. I can't stop staring at it. :D I'm gonna buy more of those in different colours and designs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti