keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Piknikkeilyä

Hellurei ja hellät tunteet! Viikonloppu meni niin että hurahti, nythän on itseasiassa jo keskiviikko, "pikku lauantai". Kohta alkaa uusi viikonloppu.
Sunnuntaina raahasin itseni Buenos Airesiin jo "aikaisin" klo 1 maissa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpöasteita oli varmasti lähes 30. Päätettiin kumppaneiden kanssa kerätä kimpsut ja kampsut ja mennä puistoon piknikille. Löhöiltiin nurmikolla, syötiin ja chillailtiin. Paikalla oli paljon ihmisiä, myyntikojuja ja musiikkia.
Itsepuristettua mehua ja erilaisia hedelmäsalaatteja. Nomnomnom.


Myöhemmin mentiin katsomaan showta nimeltä Hombre Vertiente. Oli kieltämättä aika pähee ja samaan aikaan vähän friikki. Ihmiset kiipeili seinillä ja niiden sormista syöksyi vettä jne. Mekin päästiin vähän kastumaan kun yleisön sekaan tippui katosta vesi-ilmapalloja ja tyypit ruiskutteli surutta niskaan vettä. :D

Sit suunnattiin kohti Puerto Maderoa, mentiin taas "piknikille" kaljapullojen ja hyvän mielen kera. Syötiin jotain hodarin tapaisia juttuja ja pölistiin niitä näitä ja naurettiin.


Argentiina, Hollanti, Saksa ja Suomi kokoontuu.

Jossain vaiheessa yötä lähdettiin suunnistamaan kohti kotia. Hengailtiin vielä kaverin kämpillä ja puhuttiin päättömistä asioista ja sit nukkumaan. Aamulla heräsin laittoman aikaisin ja lähdin kotiin. Ostin pakastepizzaa ja söin sen aamupalaksi/lounaaksi. Oli pikkusen heikko happi. :( Iltapäivällä muru tuli kotiin paijailemaan mua kun mä hajoilin olkkarin sohvalla ja kirosin huonovointisuuttani. Sen pituinen se. Oli ihan hauskaa.


English: I had a great sunday. We went for a picnic, then to watch a show, then to another picnic with some beers and then drunky people went to sleep. The weather was hot during the whole day and I think I got some colour on my skin again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti