maanantai 14. marraskuuta 2011

Viikonloppu katsaus

Mukava viikonloppu takana. Perjantain vietin Buenos Airesissa kamuja moikkaillen ja Suomipakettia fiilistellen. Käytiin tuttuun tapaan kantiksessa syömässä ja pelailemassa biljardia. Lauantaina otettiin rennosti, syötiin itse tehtyä pizzaa ja juotiin viiniä. Sunnuntain pyhitin leffoille ja Californication maratoonille, suklaalle ja salmiakille sekä pizzalle. Terveellistä. Laiska, mutta onnistunut viikonloppu. Sääkin oli niin ihanan aurinkoinen, että sai shortseissa viilettää ihan vapaasti.
Mun sydän murtuu sit kun noi salmiakit loppuu. Niitten kanssa on niin kiva leikkiä, niistä voi tehdä erilaisia kuvioita ja sehän on varsin hauskaa. :D Noh, mä voin ensi kesänä ostaa sitten isot varastot kotiin, oon nimittäin matkustamassa Suomeen siinä kesäkuu-heinäkuun vaihteella jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tavoite olis ottaa Marcoskin mukaan. Se vasta oliskin huippua, pääsis näyttämään millasesta paikasta se tyttöystävä oikein on kotoisin. Oon aika innoissani siitä, että pääsen fiilistelemään Suomen kesää pariksi viikoksi.

Nyt sitä vois koittaa hetken aikaa elää vähän terveellisempää elämää. Oon pumpannut itteni täyteen suklaata, salmiakkia ja pizzaa. Urheilunkin unohdin ihan kokonaan viime viikolla. Suoraan sanottuna oon ollut tosi laiska. Hetkellinen salaattilinja vois olla paikallaan ja jos sen lenkkipolunkin koittais taas löytää. Toisaalta en mä jaksa liikaa stressaa. Kesällä saa ottaa rennommin.


Ps. Perjantaina olin siis kyseisen kuvan näköinen. Ilmeisesti mun olemuksestani hehkui nuoruus, sillä mulle tapahtui jotain niin outoa mihin tässä maassa en todellakaan ole tottunut. Multa kysyttiin baarin ovella ikää. Menin niin lukkoon, että unohdin ikäni. Hymyilin pokelle ja sanoin olevani 21v. SIIS MITÄ VITTUA??! Mä oon 23, SUURI ERO. Heh, no pari vuotta sinne tänne mutta oikeesti, miten ihminen voi unohtaa ikänsä? Onneks se ei kattonu mun passia, olis varmaan ihmetellyt miks mä valehtelin olevani nuorempi. Yleensä tässä iässä se menee just toisinpäin. Huoh, Sari! Pitäiskö kuitenkin noi perus asiat muistaa?!
English: The weekend was great. I spent the friday in Buenos Aires meeting my friends and having a good time. On saturday we had some home-made pizza and wine. Que rico! The sunday I dedicated to movies, tv series and a little stroll to get some fresh air.

On friday a barman asked my age. It came out of nowhere, I wasn't prepared for it so I forgot my age. I said I was 21. Haha, WTF??

2 kommenttia:

  1. Hahha.. mä meen kans ihan lukkoon kun multa kysytään ikää. Just lentokentällä Israeliin päästyäni mm. menin ihan paniikkiin ja jouduin miettii kunnolla, että oonko nyt 23 vai en.. ei kun taidan olla jo 24. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on pihalla omasta iästään. :)

    VastaaPoista