maanantai 7. marraskuuta 2011

Kynsilakka kaaos

Suomessa tuntuu olevan kynnet nyt kovassa muodissa. Tuntuu, että kaikissa seuraamissani muotiblogeissa hankitaan vuoronperään erilaisia kynsiä ja maustetaan niitä glittereillä ja kukilla ja kimalteilla sun muulla krääsällä. Ite en oo koskaan hypettänyt kynsiä oikeastaan ollenkaan. Lakkaan niitä harvoin enkä välitä, vaikka lakoista olisikin jo puolet rapistuneet pois. Musta tuntuu, että tässä perheessä Marcos on se, jolle kynsistä on muodostunut pakkomielle. Siis mun kynsistä. Mua ärsyttää suunnattomasti kun se jatkuvalla syötöllä huomauttaa kuinka pitäisi taas siistiä ja pistää lakat kuntoon.

Noh, kai muhunkin sitten tarttui jonkinlainen kynsikuume, sillä ostin pari päivää sitten sellaisen "ranskalaisen manikyyri" -paketin kotiini. Sen verran pihi köyhä olen, etten viiti manikyyreissä sun muissa ravata, joten meikäläisen kynsiä hoitaa vain ja ainoastaan minä. Ja vaikken ole tupakkaa vuoteen polttanutkaan niin tuntuu, että mun sormilla on edelleen nikat, ne tärisee AINA kun tartun kynsilakan sutiin.

Tosiaan, tän oli tarkoitus olla sellanen "jee mullon kiva kynnet" -postaus mutta vitut sanon minä. Kaikki alkoi hyvin. Ostin paketin ja ajattelin, että nyt ei Marcoskaan pääse enää valittamaan. Avasin paketin, kaivoin esiin lakat ja tarrat ja ryhdyin taiteilemaan. Skippasin ohjeiden luvun ja laitoin väärän lakan ensin, joten jouduin aloittamaan alusta jo alkumetreillä. Seuraavalla yrittämällä laitoin tarrat kynsiin ja heitin valkoset lakat kynsien päihin. Jes, so far so good. Annoin niiden kuivua ja levitin kakkos lakan. Siinä vaiheessa käsi tärisi sellaseen tahtiin, että sitä lakkaa oli kaikkialla muualla paitsi mun kynsissä. Reisille siis meni, joten putsasin jälleen kerran lakat pois ja aloitin alusta. Siinä vaiheessa en todellakaan jaksanut heittää enää mitään tarroja kynsiin vaan freehandilla mentiin. Virhe. Meni niin vinoon, että moro. En antanut sen liikaa häiritä, koska verenpaine oli siinä vaiheessa ja aikalailla koholla. Annoin taas kuivua ja heitin kakkos lakan päälle. Kuivateltuani tarpeeksi lähdin "varovasti" heittämään pyykkejä narulle. VIRHE!! Lakat meni päin helvettiä ja ne piti TAAS POISTAA. Jumalauta. No joo poistin lakat ja päätin, etten laita sitä koko manikyyriosaa ollenkaan vaan ihan vaan normit kynnet. Ei muuta kun sutimaan ja oikein hiustenkuivaajan kanssa kuivaamaan. Ajattelin, että nyt ei voida epäonnistua. Jes, kynnet oli kuivat. Puuhastelin omiani kunnes huomasin, että VOI VITTU MUN KYNSILAKAT ON TAAS IHAN PAAKKURAISET. Voi juma-vitun-lauta. Ryhdyin postelemaan lakkoja TAAS kunnes huomasin, että kynsilakanpoistoaine loppui. :D Pulssi hakkasi tuhatta ja sataa ja teki mieli heittää koko paska seinään. Siispä mun piti RAPSUTELLA ne puoliksi märät lakat pois kynsistä ja heittää taas uusi kerros. Ja tiedättekö, tämä koko vitun rumba tapahtui ainoastaan vasemmalle kädelleni. En siis kerennyt toista kättä vilkaistakaan. Tässä sitä nyt ollaan. Lakat on päin helvettiä, paakkuraiset, rumat ja sormille levinneet. Eikä oo edes kynsilakanpoistoainetta. Mun tekis mieli itkuraivota mutta koitan hillitä. Ja mä tiedän, että kun Marcos tulee kotiin sen karvat nousee pystyyn vaikka mä ihan sitä ajatellen yritin leikkiä neiti-naisellista.

Kuka keksi, että naisten pitää koristella kynsiä mutta miesten ei tartte? Ja minkä takia mä en hallitse sitä taitoa alkuunkaan??
Taidan sittenkin harkita ammattilaisen penkkia, eihän tästä tuu mitään..


English: I tried to make myself a french manicure. I failed. BIG TIME.

5 kommenttia:

  1. Hahahaha... (mä en jaksa ees leikata kynsiä). Noh, harjoittelu tekee mestarin! Huomenna uudestaan :P

    VastaaPoista
  2. hahah joo huomenna uudestaan :D jos ei rupee onnistumaan niin päitä putoo.

    VastaaPoista
  3. Hahahaha ihan mahtavaa, täähän on ku suoraan mun elämästä :D Siks harrastan vaan läpinäkyvää lakkaa tai TOSI vaaleita sävyjä ku en kuitenkaan jaksa oottaa et ne kuivuu ja sit on lakat sormilla ja vaatteissa ja tavaroissa ja kynnet lommoilla :D

    VastaaPoista
  4. Mua oikeesti huojentaa, etten ole ainoa joka tän asian kanssa taistelee! toi läpinäkyvä lakka on kyllä hyvä idea! Ei näy jos sutasee vähän sormilleki :D

    VastaaPoista
  5. HAhaha, ihan loistava.. (sori) tää nauratti mua aikalailla. Mutta en kyllä itsekään oikein jaksa lakata kynsiä, koska ne menee aina ihan päin jotain.. mulla ei varmasti olisi ollut noin paljon kärsivällisyyttä, että olisin jaksanut yrittää monta kertaa.

    VastaaPoista