sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Dale rojo!

Tere! Oltiin eilen oikein stadionilla kattomassa jalkapalloa. Vitsi se oli hauskaa. Voitettiin 2-0. Ihmiset eläytyi peliin oikein kunnolla ja huusi hävyttömyyksiä vastustajan pelaajille aina kun ne teki jotain väärää. Mua se lähinnä huvitti. Mut oli kyllä super hauska kokemus ja tahdon ehdottomasti käydä joskus uudestaan katsomassa stadionilla peliä. Olin yllättynyt kuinka se oli ihan tupaten täynnä porukkaa. Tunnelma oli niin ihana, ihmiset lauloi kovaan ääneen kannustusbiisejä ja musiikki soi. Hc faneille oli oma katsomo ja ne hyppi ja pomppi siellä niin raivolla että huh. Ihan loisto kokemus ja illan tietty kruunasi voitto.


Siniset vastaan punaiset

Goooooollll!!


Mutkin pakotettiin pukemaan päälle toi karsee paita. :D Sulauduin hienosti joukkoon pelipaitani kanssa. Näytän kyllä niin maailman tyylitajuttomimmalta ihmiseltä tossa asussa. Punanen ylisuuri pelipaita, mustat kolitsihousut ja siniset Converset. Sexyhhh!! Marcos osti meiän vauvalle Independiente -syöttökaulurin (vai mikä ihme sen nimi on?). Lapsi tulee siis ehdottomasti kannattamaan samaa tiimiä vaikkei se sitä ehkä vielä tiedäkään. ;D


English: Yesterday we went to a big stadium to watch a football game. It was so much fun! The stadium was packed and people were singing and cheering their team. We won! You should have seen the happiness on people's faces when we scored.
Marcos forced me to wear that ridiculous t-shirt. :D All in all it was great, I wanna do it again! My first real football game and I loved it. Go Independiente!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti