torstai 22. maaliskuuta 2012

Fiilistellen

Tässä hyvin randomeja kuvia viime päiviltä. Valokuvausinto on taas käsin kosketeltavissa mutta tällä typerällä kittilinssillä ei saa hyviä kuvia. Turhauttaa. Oon kattonut pakkomielteisesti valokuvaus-videopätkiä youtubesta ja oppinut paljon kaikkea uutta. Vielä pitäis jaksaa odottaa ensi kuun puoleen väliin että saan sen uuden kultsimurun kätösiini.

Aprikoosihilloa. Kun vanha loppuu niin uusi odottaa valmiina.
Vanilja jäätelöä dulce de lechellä. Vie kielen mennessään.
Kiinalaista suoraan kotiovelle kun ei jaksa kokata.  

Kanat hellalla.
Mahassa kasvava jättiläinen saa myös minut näyttämään jättiläiseltä.
Paskartelin itselleni kalenterin.
Kaakaota tummasta suklaasta. <3

Neiti "minä olen ihan hyvä ja näppärä tietokoneitten kanssa" meni fiksuna likkana poistamaan KAIKKI kuvat mitä tällä uudella kameralla on otettu. Siis jumalauta koko kansion otin ja poistin niin etten edes kissaa kerennyt sanomaan. Näin siis oletan, en mielestäni koskaan tehnyt mitään noin typerää. Poistelin kaikessa rauhassa "turhia" kansioita lisätilan toivossa. Jokin kuitenkin meni vikaan, vissiin silmissä karsastaa?? Ilalla huomasin että APUA!! Misä mun kuvat on? Oikein kätevästi kokonaisen vuoden muistot vetäisin vessanpöntöstä alas. Siinä mielessä tää bloggailu on aika jees, koska suuri osa niistä kuvista roikkuu täällä eri postauksien muodossa. Kai mun täytyy selata koko blogi läpi ja tallentaa kuvia uudestaan koneelle. Tällä kertaa vois myös käyttä sitä back up kansiota mikä me mulle luotiin erilliselle kiintolevylle. Vissiin pidin sitä enemmän koristeena kun jonain oikeasti tärkeänä ja käyttökelpoisena asiana. Virheistä oppii MY ASS! Ei ollu meinaa eka kerta. 

Ps. Kysymys vauvaihmisille! Siis vauvan saaneille ihmisille. Montako kertaa Suomessa normaalisti käydään ultraäänessä? Mä luulin, että vain pari kertaa koko raskauden aikana. Noh, meidän lääkäri juoksuttaa meitä siellä yhtenään. Ollaan käyty jo kolmessa ja ens viikolla mennään taas. Jotenki outoo. :D Ja varsinkin kun kaikki on kunnossa ja masutyyppi on kehittynyt hyvään tahtiin. Noista ultrakuvista sais tehtyä kohta jo kunnon kollaasin.

English: Well, not much to say. This was just a random post of nothing special. Random pictures, random thoughts. So don't worry Claire, you didn't miss anything interesting this time. ;D

11 kommenttia:

 1. No ohoh. Mä kävin varmaan kahdessa ultrassa koko aikana.

  VastaaPoista
 2. Mullakin oli jostain syystä sellanen käsitys, että siellä käytäis vaan kaks kertaa koko raskauden aikana. Alkaa jo vähän ärsyttää se ravaaminen. :D lopullinen saldo tulee varmaan olemaan jotain 7 kertaa yhteensä jos se tähän tahtiin meitä sinne passittaa.

  VastaaPoista
 3. Hei muru, suomessa odottava äiti käy neuvolassa lääkärin luona 3-4 kertaa ja terveydenhoitajan luona 10-12 kertaa. On siis hyvä juttu, että pääset usein ultraan ja lääkärille =)
  äiskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa okei.. No kai se sitten on hyvä. Tuntuu vaan vähän hölmöltä ravata siellä. Mutta eihän siitä tietty oo muuta kuin hyötyä.

   Poista
 4. Mun "cuñada" on myös viimisillään raskaana (asuu myös Bairesissa) ja kertoi käyvänsä joka toinen viikko ultrassa. Hän vähän ihmetteli kun kerroin, että Suomessa käydään tyyliin kaks kertaa. Argentiinassa sitten äitiysloma on ilmeisesti vaan 3kk.. aika hullua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! No sehän se vasta ravaakin siellä usein. :D Tosi hassua. Joo ja isyysloma kestää tyyliin jonku viis päivää. Reilu peli. :D

   Poista
 5. Ah, kaunista :) ihan älyttömän tunnelmallisia kuvia, joista välittyy sellanen lattarietnisyys ja kiintymys sitä kulttuuria kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Vauva näyttää ihanasti masussa jo kasvavan :)
  Ps, jätin blogissani sulle haasteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sun blogi pelkästään kutsuvieraille vai pääsekö sinne taviksetkin kattomaan? Koitin nimittäin klikata tuota sun nimimerkkiä ja blogger sanoi ettet jaa tietoja itsestäsi julkisesti. Laitatko mulle vaikka suoran linkin sun blogiin niin pääsen kattelemaan? :)

   Poista
  2. Ohhops niimpäs onkin, piilossa, nyt sen pitäis toimia, kun painaa oma web-sivua, mutta jos ei, niin tässä linkki : http://www.rantapallo.fi/jumpintomybackpack/ :)

   Poista