tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pian palelee

Kohta on kesän viimeinen päivä. Sitten alkaa virallisesti syksy. Aika menee niin nopeasti. Ei siitä ole kauaa aikaa kun valitin hillittömästä kuumuudesta. Kohta se on ohi ja täytyy ostaa talvivaatteita. Onneksi täällä on silti vielä lämmintä eikä todellakaan tunnu syksyltä. Juuri pari päivää sitten tehtiin lenkki puistoon päivämatelle ja nautiskeltiin porottavasta auringosta. Oli niin kuuma.
Syksy on kuitenkin kaunis vuoden aika, joten kyllä se mun puolesta saa tulla moikkaamaan. Toisaalta sillä on taipumusta painaa mieli maahan, koska ulkona on yhtäkkiä niin harmaata ja kylmää. Sataa paljon ja on märkää. Pimeää. Noh, Täytyy ostaa taas iso kasa kynttilöitä, tehdä kuumaa kaakaota ja laittaa paksu viltti harteille. Kyllä sekin on aika tunnelmallista.


Nyt täytyy kuitenkin nauttia täysillä näistä viimeisistä kesäpäivistä ettei nekin kerkeä huristaa huomaamatta ohi.


English: The last day of summer is coming soon in a couple of days. I feel like this summer went so fast, it just started. Soon I'll have to start buying new winter clothes (something that fits this fatty, please!). Autumn is a beautiful season so I'm looking forward to it although it tends to put me down a little bit with all the darkness and grayness. I think that a cup of hot chocolate, candles and a warm blanket will make me feel just fine. Till then I'll try to enjoy of these last summer days. Luckily it's still very warm and sunny.

4 kommenttia:

 1. Hei sie! Mahtava lukea blogiasi kun asustin Bairesissa vuoden - kuukausi sitten sieltä kotiuduin. Aikamoinen elämänmuutos sulla! :> Kaikkea hyvää med siippa ja vauva, toivottavasti jaksat päivitellä ja ottaa yhtä mainioita kuvia kuin tähänkin asti!
  Qué disfrutes!

  -Pumssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kieltämättä elämänmuutos huimaa päätä välillä kun pysähtyy miettimään mitä niin lyhyessä ajassa on oikeesti tapahtunut.
   Hyvään aikaan kotiuduit Suomeen kun siellä alkaa kevät pikkuhiljaa. Olisi ihana päästä itekin pikkusen lomailemaan sinnepäin.
   Kiva kuulla jos tykkäät lueskella ja koitan päivitellä suht usein. :)

   Poista
 2. Täällä toinen BA:sta Suomeen palannut! Luin sun blogisi varmaan viikossa läpi ja nyt oon vaan riutunut nostalgioissa. Ihan hirveä hinku olisi päästä takaisin, nyt osaisi nauttia kaikista asioista ihan eri tavalla! Toivottavasti tää hitaasti saapuva kevät saisi nyt arvostamaan näitä Suomen iloja :)
  Ps. Bassolla mainostettiin ruisleipä lähetyksiä maailmalle! Tsekkaa tästä http://www.facebook.com/reissumies

  Kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, ihan loisto linkki. Osallistuin samantien. Olis mieletöntä päästä syömään ruisleipää PUOLENTOISTA VUODEN tauon jälkeen. :D liian pitkä aika ilman..
   Täytyy kyllä sanoa, että itse oon alkanut arvostamaan Suomea ihan eri tavalla. Olis ihana päästä sinne pian visiitille ja ehkä joskus asumaankin jos sais tämän pienen perheen ylipuhuttua mukaan (mahdotonta). Toisaalta jos muuttaisin Argentiinasta pois niin tulis varmaan ihan kamala Buenos Aires ikävä! :P

   Poista