sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Viikonloppu, jeejee ja aurinko

Mukavan rento viikonloppu alkaa olla pikkuhiljaa takanapäin.
Lauantaina mentiin läheiseen milonga-baariin/ravintolaan. Oli kiva katsella ihmisiä tanssimassa tangoa. Itsehän en osaa askeltakaan, mielummin siis istun pöydässä ja katson niitä jotka osaavat. ;) Argentiinalainen tango on sitäpaitsi sata kertaa monimutkaisempaa kun suomalainen! Marcos nautiskeli samalla hyvää punaviiniä ja mä litkin katkerana kokista. Syötiin maukasta ruokaa ja fiilisteltiin tunnelmaa. Siinä hujahtikin monta tuntia yllättävän nopeasti.
Tänään Lähdettiin koiran, Marcosin ja polkupyörän kanssa huoltsikka-aamupalan kautta ulkoilemaan ja hengailemaan kivaan aurinkoiseen puistoon. On ollut niiiiin ihana ilma! Oli pakko nappasta kamera mukaan kun edellisistä kunnon kuvailuista on jo turhan kauan aikaa.

Eteisen akkuna

Aamupalaa masuun niin jaksaa ulkoilla!

Gordo te amo

Kaikki kaipaa lempee.

Marxin plexit suojeli mun herkkiä silmiäni.


Mites toi kieli? Ihan kivasti löytyy mittaa.


Vietettiin pitkä tovi puistossa ja nautiskeltiin auringon paisteesta. Sit käveltiin mutkien kautta takaisin kotiin. Tai no minä kävelin, Marcos meni pyörällä ja Chaco juoksi. Jokaiselle oma laji! Marxin (aivan kamalan lempinimen oon sille keksiny haha. Marcos on vaa liian pitkä!) jalka on nyt hiljalleen paranemaan päin ja se saa asettaa sille jo 20% painoa. Ens viikolla 50% ja sitä seuraavalla toivottavasti jo sata (siis prosenttia omasta painosta). Se on nyt tuosta pyöräilystä innostunu huimasti, koska se ei satu jalkaan ja pääsee kunnolla viilettämään ilman niitä pirun kepakoita joiden kanssa kävely on turhan hankalaa ja hidasta.

Parin tunnin päästä alkaa Boca vs. Independiente -jalkapallomatsi ja Marxi tyyliin itkee jo etukäteen häviön pelossa. Sen lemppari tiimi on ottanu turpiinsa jo viis matsia putkeen ja Boca on aika kova vastus. Ens viikolla me mennään kattomaan Independienten peliä niiden kotistadionille. Oon ihan kikseissä, koska tää tulee olemaan mun ensimmäinen liveottelu. Ja oikein kotistadionilla. Vautsi.

Ps. Ihan käsittämätöntä. Laitoin eilen vihdoin sen linssin Mercadolibreen myyntiin. Pelkäsin ettei se ketään kuitenkaan kiinnosta mutta ei mennyt kun kaksi tuntia ja se ostettiin jo pois alta. Mä hypin ja kiljuin ihan innoissani, koska tää tarkoittaa sitä että kyseinen ostaja rahoitti juuri minun tulevan linssini <3<3<3 !! JEEEEEEEEEE! En malttais odottaa, että seuraava sukulaispoppoo lähtee jenkkeihin. Kuukausi pitäis jaksaa venailla, sit mä pääsen pussailemaan uutta vauvaani.

English: What a nice weekend I had!  :)

2 kommenttia:

  1. Hahah, katsottiin Boca-Independiente matsista toinen puoliaika. Huippuviihdettä! -jopa mun mielestä, vaikka en kovin paljoa futiksesta välitä. :)

    VastaaPoista
  2. Joo mua naurattaa miten ihmiset suhtautuu jalkapalloon. En tiedä onko se hauskempaa katsoa itse jalkapalloa vai ihmisten reaktioita. Ne eläytyy niin täysillä. :D Mutta oli kyllä jännä peli, huippuviihdettä todellakin!

    VastaaPoista