torstai 12. tammikuuta 2017

Camino de los siete lagos

Aamulla lähdettiin Celin luota ajamaan kohti Villa La Angosturaa. Käytiin ravintolassa lounastamassa ja lähdettiin sitten tutustumaan Camino de los siete lagos -reittiin. Se on n. 100 kilometrin mittainen mutkitteleva maisematie, jonka molemmille puolille avautuu mielettömiä vuoria ja peilikirkkaita järviä. Teki mieli nipistellä itseä, koska näkymät tuntuivat niin epätodellisilta.

Matkalla pysähdyimme erään järven rantaan. Vietimme siellä pari tuntia uiden ja syöden. Oli kiva oikaista jalkoja kaiken sen autossa istumisen jälkeen. Aurinkokin paistoi niin kuumasti, että iho alkoi vihdoin saada rusketusta. Näimme paljon pyöräilijöitä matkapyörien ja suurten laukkujen ja kärryjen kanssa. Haaveilimme tulevasta pyöräretkestä.

Ajoimme maisematien loppuun, joka päättyi kaupunkiin nimeltä San Martin de Los Andes. Tutustuimme kaupunkiin juuri auringonlaskun aikaan. Jälleen kerran, kaunista. Lopulta illan hämärryttyä ajoimme eräälle leirintäalueelle. Kasasimme teltat, laitoimme nuotioon tulen ja söimme kerrosleipiä. Täysikuu nousi hiljalleen pimeälle taivaalle. Kävin järven rannalla kahlaamassa muiden nukkuessa. Jälleen kerran halusin nipistää itseäni. Mikä tämä paikka on? Miten tämä maapallo voikaan olla niin täynnä kaikkea näin kaunista?

Mä haluan muuttaa tuohon pienen pieneen mökkiin. Mihin maisemiin sitä saakaan herätä joka aamu..


Lago Espejo

Lago Nahuel Huapi

Kuuma päivä. Pakko oli pulahtaa.4 kommenttia:

 1. Noita maisemia kiertelee suu auki, on ne niin uskomattomia. Ja rohkea olet, kun pulahdit! :) Kieltamatta enemman kuin kerran kavi mielessa, etta miksi sita hinkuttaa tasaisen pampan tukkoisissa ruuhkissa ja melussa, kun tuollaistakin on tarjolla. Aikansa kutakin ja onneksi aina voi vaihtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei noihin maisemiin varmaan koskaan kyllästy tai totu. Niin mielettömiä ovat! Ja mietin itse ihan samaa. Miksi Buenos Aires on niin älyttömän täyteen pakattu kun maasta löytyy niin paljon kaikkea kaunista.

   Poista
 2. Uskomattoman upeita kuvia! Argentiina on kiehtonut jo todella pitkään ja mä vaan oikein lietson matkakuumetta kurkkimalla sun blogia. Kiitos taas tästä pienestä todellisuuspaosta, terveisin P-juna ja pimeä helsinki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi muuta kuin suositella Argentiinaa. Käsittämätöntä miten yhdestä maasta löytyy niin paljon kaikkea. Ei siitä vaan voi saada tarpeekseen. Itsekin haluaisin palata aina uudestaan ja uudestaan ja viettää ainakin puoli vuotta vain matkustaen ja nähden kaikkea uutta.

   Poista