sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Estancia Peuma Hue

Teltassa nukutun yön jälkeen selkä oli jumissa ja pää täynnä limaa. Paleli ja kolotti. Kroppa oli kankea mutta hiljalleen auringon noustessa ja järvenrantaa pitkin kävellessä olo koheni. Pakattiin teltat ja makuupussit takakonttiin ja hypättiin autoon. Ajettiin taas uimarannalle uimaan ja suunnattiin sitten takaisin Barilocheen.

Marcosin ystävä oli järjestänyt meille majoituksen pariksi päiväksi eräästä lomahotellista, josta kumpikaan meistä ei tiennyt yhtään mitään. Ajoimme tilalle ilman minkäänlaisia odotuksia mutta ei kestänyt kauaa tajuta, että olimme saapuneet viiden tähden boutique hotelliin. Paikan nimi on Estancia Peuma Hue. He majoittavat lomailijoita ylellisiin huoneistoihin ja majataloihin sekä järjestävät erilaisia aktiviteettejä, kuten ratsastusta, melontaa, patikointia, kalastusta, joogaa jne..  Paikka on aivan järven rannassa, suurten vuorten ympäröimänä. Eläimiä löytyy laidasta laitaan ja ne kaikki saavat elää tilalla vapaasti. On kasvimaata, lasten leikkipaikkaa ja upeita polkuja, jotka vievät syvälle luontoon, upeisiin maisemiin. Paikka tuntuu epätodelliselta, se on kuin paratiisi. Hotellin omistaja on erittäin maanläheinen, ekoystävällinen ja spirituaalinen ihminen ja se näkyy vahvasti kun katsoo ympärilleen. Olimme kaikki todella vaikuttuneita.

Ruoka on huippuravintolan tasoa ja tarjoilija pitää huolen siitä, ettei lasi pääse tyhjentymään. Aamupalaa nautitaan kattavasta seisovasta pöydästä. Lounas ja päivällinen tarjoillaan alkupalojen ja jälkiruokien kera.

Marcos ja Tobias kävivät ratsastamassa minun kävellessäni pitkin rantaviivaa. Olen hevosille allerginen, joten valitettavasti en päässyt mukaan ratsastamaan. Saimme lainata "vauvareppua" Emilialle, joten kävely sujui leppoisasti Emilian istuskellessa selkärepussa. Toisena päivänä patikoimme vuorta pitkin ylös korkealle upeisiin maisemiin. Siitä kirjoitan lisää ensi kerralla.

Vietimme tilalla kaksi yötä. Emme millään olisi halunneet lähteä. Kuka tuollaisesta paikasta haluaisikaan? Pakko kuitenkin oli. Edessä oli 1900 km ajomatka Pilariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti